Scholz fik fuld tid i vigtig Liège-sejr over Anderlecht

Søndag tog Standard Liège imod Anderlecht på hjemmebane, i en kamp som var vigtig for Scholz og co. hvis de skulle hænge på i slutspillet.

Alexander Scholz var som normalt med for Standard Liège, da det blev til en sikker 3-1-sejr på hjemmebane over Anderlecht. Hjemmeholdet cruisede sikkert sejren hjem i anden halvleg, mod et forsvarsløst Anderlecht-hold, der var noget fra formen i eftermiddags.

Efter en times spil var hjemmeholdet i front med 3-0 på to mål af Imoh Ezekiel og et enkelt af Geoffrey Mujangi Bia og så var den kamp i realiteten afgjort. Gæsterne fik dog pyntet lidt på resultatet da Youri Tielemans reducerede til 1-3.

Med sejren er Standard Liège på fjerdepladsen i slutspillet, to point efter Anderlecht på tredjepladsen. Brügge er et´ter og Kortrijk og Chaleroi ligger på femte- og sjettepladsen i slutspillet.

 

 

In this article