U17-ulve videre trods drama-kamp

FC Midtjylland spillede sig tirsdag aften videre til semifinalen i Trofeo Nereo Rocco i Italien mod japanske Ryukei.

Netop nu (onsdag aften, red.) spiller FC Midtjyllands U17-hold semifinale i den italiensk turnering, Trofeo Nereo Rocco. Holdet spillede sig hurtigt i kvartfinalen efter sejre i de to første kampe, og sikrede sig altså også en tur i semifinalen efter en noget dramatisk kvartfinale mod det japanske hold, Ryukei.

Første halvleg var ikke noget at råbe hurra for, for midtjyderne der mandag havde måtte sige farvel til målmageren Mikael Anderson og Andreas Poulsen, som er blevet indkaldt til U-landsholdstjeneste. Men heller ikke for japanerne, der havde kampens eneste rigtige chance, på en standardsituation.

Der kom lidt mere gang i spillet i anden halvleg. Intensiteten var også steget hos begge hold, hvor der blev uddelt flere gule kort. Uheldigst var dog FC Midtjyllands Malte Jürgensen, som efter en én mod én situation nedlagde modstanderen og fik sit andet gule kort, og måtte derfor udgå fra kampen. Det gjorde det ikke lettere for ulvene at spille én mand i undertal, men fik dog alligevel kreeret flere gode muligheder.

Men målløs endte både den ordinære spilletid samt den forlængede spilletid, og holdene måtte derfor ud i en straffesparkskonkurrence. Her var ulvene dog skarpest vandt 4-2 i straffesparkskonkurrencen.

Semifinalen, som er mod italiensk Udinese, startede onsdag aften kl. 20.

In this article