Vestergaard scorede i chok-nederlag til bundproppen

Danskerklubben Werder Bremen led noget overraskende et nederlag til Bundesligaens nummer chok søndag eftermiddag.

Werder Bremen havde som sædvanlig Jannik Vestergaard i startopstillingen i midterforsvaret, hvor han skulle forsøge at dæmme op for VfB Stuttgarts angribere. Det lykkedes ikke særlig godt, og allerede efter 15 minutter var Werder Bremen og Vestergaard bagud 1-0. Føringen varede indtil det 50. minut, hvor netop indskiftede Davie Selkie nettede og så så det ellers ud til at blive en Bremen-sejr.

Men Stuttgart-angriber og topscorer Daniel Ginczek bragte hjemmeholdet foran for anden gang i opgøret efter 70 minutters spil, og så skulle der gå 15 minutter før Werder Bremen igen fik bragt balance i regnskabet. Og minsandten om det ikke var U21-landsholdsanføren Vestergaard, der fik de medrejsende fans til at juble. Glæden var dog kort og i overtiden sendte Ginczek sit andet mål ind og så var kampen afgjort 3-2 til Stuttgarts fordel.

Det blev til en overraskende sejr for Bundesligaens absolutte sidsteplads, som endda formåede at vinde med kun ti mand, da Martin Harnik fik rødt kort med godt ti minutter igen. Med sejren kravler Stuttgart væk fra sidstepladsen dog stadig med tre point op til en plads over nedrykningsstregen. Werder Bremen ligger fortsat midt i tabellen på en anonym niendeplads.

In this article