Vestergaard slap billigt fra grim tackling

Jannik Vestergaard er sluppet billigt fra den grimme tackling som hollandske Rafael van der Vaart fra Hamburger SV satte ind på danskeren i søndagens Nordderby.

U21-landstræner Jess Thorup frygtede nok det værste, da han i går så, at landsholdets anfører Jannik Vestergaard måtte udgå fra kampen mellem Werder Bremen og Hamburger SV i Bundesligaen. Men Thorup, Werder Bremen og resten af Danmark kan ånde lettet op.

En scanning har vist, at Vestergaard trods den grimme tackling ikke er i fare for at misse U21-EM til sommer. Med lidt held kan han sågar være klar til Werder Bremens næste kamp mod Paderborn allerede i næste weekend. Det siger danskerens agent, Gordon Stipic-Wipfler, til tipsbladet.dk.

– Jannik har været gennem en skanning, og det var positivt. Der er ingen skade på ledbånd og ingen skade på korsbånd, som det ellers var frygtet. Det eneste er, at han fik et vrid i knæet, og det holder ham ude et par dage. Måske kan han allerede være klar igen i weekenden, siger agenten.

Werder Bremen vandt trods Vestergaards skade kampen over HSV med 1-0. Hollandske van der Vaart har igennem den tyske avis, Bild, sagt undskyld til danskeren for den grimme stempling.

In this article