Wohlgemuth tilbage i FCK-trup

wohlgemuth

Efter en lang skadespause er Mikkel Wohlgemuth tilbage i FC Københavns trup til pokalsemifinalen mod Esbjerg fB.

Midtbanespilleren Mikkel Wohlgemuth fik debut for FC Københavns førstehold i en alder af blot 17 år i maj 2013, men nu, næsten to år efter, er det blot blevet til én kamp i Superligaen, og én kamp i Pokalturneringen.

Det skyldes blandt andet en knæskade, som det 19-årige talent pådrog sig helt tilbage i juni 2014. Selvom han vendte tilbage til FC Københavns andethold i november 2014, var det altså ikke på et niveau, der fik Ståle Solbakken til at give midtbanespilleren mere spilletid på førsteholdet, også selvom Wohlgemuth blev hevet op på førsteholdet af netop Solbakken kort efter danskeren pådrog sig sin knæskade.

Først nu, næsten et år efter at være blevet en del af københavnerklubbens Superligatrup, er Wohlgemuth tilbage i førsteholdstruppen til pokalsemifinalen mod Esbjerg fB, og det skyldes blandt andet det der har drillet danskeren, nemlig skader. FC København er uden Johan Wiland, Kris Stadsgaard, Tom Høgli, Kevin Foley, Bashkim Kadrii, Rurik Gislason og Andreas Cornelius, der alle er ude med skader, og det har altså givet plads til ikke blot Wohlgemuth, men også det færørske talent Brandur Olsen.

Den første af de to pokalsemifinaler mod Esbjerg fB bliver spillet torsdag, mens den anden bliver spillet præcis to uger senere, torsdag den 30. april.

 

In this article