Yussuf Poulsen nettede i Leipzig-sejr

Dansk scoring fra Yussuf Poulsen, da RB Leipzig slog VfL Bochum på udebane med 2-1.

Skiftet fra marts til april har været godt for Yussuf Poulsens Leipzig-hold. I dag hentede RB Leipzig nemlig anden sejr i måneden ud af to mulige.

Red Bull-klubben havde som vanligt danskeren med i angrebet, og her skulle Poulsen ikke bruge mange minutter, før han fik netmaskerne på RewirpowerSTADION til at blafre for første gang denne eftermiddag. Efter 13 minutter var der nordiske kombinationer i luften, da svenske Emil Forsberg spillede Poulsen fri. Her scorede danskeren til 1-0.

Kort efter var samme opskrift som før med Forsberg og Poulsen tæt på en gentagelse, men denne gang var U21-landsholdsangriberen ikke lige så skarp. 1-0 til Leipzig ved pausen.

Bochums angriberes Simon Terodde udlignede til 1-1 efter godt en times spil. Poulsens holdkammerat Dominik Kaiser reddede dog aprils anden sejr for RB Leipzig med sin scoring til slutresultatet 2-1 efter 67 minutter.

Yussuf Poulsens 10. sæsonscoring i 2. Bundesligaen sikrede Leipzig de tre point i Bochum, og klubben ligger fortsat nummer seks i tabellen.

In this article