AaB-stjerne: Vil ikke spille i en anden dansk klub

Nicolaj Thomsen har det godt i Aalborg og har svært ved at se sig selv spille for et andet hold i Danmark.

Nicolaj Thomsen var i sidste sæson en af de bærende profiler på det AaB-hold, som overraskede alt og alle, snød favoritterne og stak af med guldet. På trods af hans stærke præstationer formåede den nordjyske traditionsklub dog at holde på kantspilleren, og det har man nok ikke fortrudt. Thomsen har i indeværende sæson tegnet sig for hele seks assist, hvilket gør ham til den næsthøjest rangerede Superligaspiller i den statistik.

Og nordjyden har ingen planer om at forlade sin klub til fordel for et andet hold mellem Vesterhavet og Øresund.

– AaB er min klub og jeg ville have rigtig svært ved at forestille mig at spille i en anden dansk klub, fortæller han til D’BOLD.

Men selvom han sværger AaB troskab i dansk regi, lægger Nicolaj Thomsen ikke skjul på, at destinationen på et eller andet tidspunkt vil ligge uden for kongeriget Danmarks grænser.

– Det er en svær balancegang med hensyn til, hvornår man skal tage det næste skridt. Jeg har det rigtig godt i Aalborg, men er også bevidst om, at jeg skal prøve mig selv af andetsteds for at videreudvikle mig både sportsligt og personligt. Så er spørgsmålet, hvornår det er det rigtige tidspunkt, og det er jo sådan i fodbold, at man ikke ved det, før man er sprunget ud i det.

På fredag får Nicolaj Thomsen sin næste mulighed for at gøre sig lækker for udenlandske interessenter, når OB kommer på besøg i Aalborg. Blandt hans bejlere har blandt andet franske Bastia og hollandske Heerenveen tidligere været nævnt.

In this article