AC holdt Inter-stjerner fra fadet

Anders Christiansen hjalp sit Chievo-hold med at holde Inters offensive stjerner fra fadet i Serie A.

For første gang i italienske Chievo Verona spillede Anders Christiansen med fra start, da Chievo-mandskabet søndag gæstede Giuseppe Meaza i Milano til et møde med den forfaldne mastodont, Inter, der havde offensive stjerner som Lukas Podolski, Xherdan Shaqiri og Rodrigo Palacio indblandet i kampen.

AC startede på midtbanen i Chievos 4-4-2-system. Her hjalp den danske midtbanespiller sine holdkammerater igennem hele kampen med at holde kortene tæt til kroppen, og derudover var det også danskeren der stod for sit holds dødbolde.

En kamp uden for alvor mange chancer endte dog som den startede, 0-0. Anders Christiansen er efter dagens optræden nu noteret for tre Serie A-optrædener i karrieren.

In this article