Fischer-scoring i nederlag til kommende nedrykkere

Ajax Amsterdam tabte søndag med 1-2 til nedrykkerne fra Dordrecht, men der var alligevel godt nyt fra Viktor Fischer der scorede sit tredje mål på to kampe.

I sidste uge scorede danske Viktor Fischer to gange for Ajax og i dag kom danskeren igen på tavlen da Ajax tabte med 1-2 til de kommende nedrykkere, FC Dordrecht. Lasse Schöne og Nicolai Boilesen startede på banen, mens Lucas Andersen kom på banen i anden halvleg.

Når man taber til en kommende nedrykker er det selvfølgelig et skuffende resultat – også selvom man ikke har mere at spille for. Danskerklubben kom dog ellers foran efter en times spil ved Fischer, men måtte alligevel se sig slået af Dordrecht. Som dansker kunne man dog glæde sig over at alle danske Ajax-spillere kom på banen i kampen.

Med nederlaget bliver Ajax Amsterdam alligevel to´er i Æresdivisionen efter PSV Eindhoven der tidligere vandt med 3-2 ude mod ADO Den Haag.

In this article