Andreas Christensen-debut i Chelseas mesterskabsfest

Danske Andreas Christensen, fik lovet sin Chelsea-debut af José Mourinho op til kampen mod Sunderland, og det var lige hvad han fik da Chelsea kunne løfte pokalen på Stamford Bridge.

Det unge stortalent Andreas Christensen fik omsider sin Chelsea-debut i kampen mellem de nykårede mestre og Sunderland. Det blev til en sikker sejr til Chelsea der efter kampen kunne løfte pokalen og kalde sig engelske mestre ano 2015. Andreas Christensen fik det sidste kvarter på banen, da han blev skiftet ind i stedet for John Obi Mikel.

Diego Costa åbnede Chelsea-festen da han konverterede et straffespark til mål, med godt fem minutter tilbage af første halvleg. Inden Chelsea-scoringen, havde Steve Fletcher bragt gæsterne foran med 1-0. Anden halveg skulle vise sig at blive en fransk målfest.

For kort inde i første halvleg kunne Loïc Remy bringe mestrene foran med 2-1, og i overtiden udbyggede franskmanden føringen til 3-1. Det store højdepunkt med danske briller fandt sted i det 78. minut da Andreas Christensen kom på banen, og var med til at sikre den komfortable sejr.

Andreas Christensen har tidligere på sæsonen været omkring førsteholdet, men alligevel har der ikke været plads til ham for mestrene.

 

In this article