Berggreen fortsætter vild målstime i Tyskland

Berggreen blev for tredje kamp i træk skiftet ind og ligesom de forrige gange kastede det et mål af sig.

Efter at have scoret tre mål i de seneste to kampe, hvor han endda i begge tilfælde først var kommet ind i anden halvleg, havde Berggreen lov til at undre sig lidt over den manglende startplads i dagens kamp mod Nürnberg. Men den ekstra bagage til de grå celler lod ikke til at gå danskeren på. I hvert fald ikke så meget, at han ikke var fit for fight, da han endelig kom ind. For Berggreen skulle ikke bruge mere end 11 minutter på banen, før han havde sendt bolden ind i netmaskerne.

Desværre for Braunschweig og Berggreen ændrede angriberens mål ikke på det faktum, at hjemmeholdet Nürnberg kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret og dermed slukke lyset for Braunschweigs drømme om oprykning til Bundesligaen.

Med dagens mål har Bergreen nu scoret fire mål i de seneste 78 minutter, han har tilbragt på banen for Braunschweig.

In this article