Berggren: Op og ned i Braunschweig

Emil Berggren startede rigtig godt i tyske Eintracht Braunschweig, men ramte så en downperiode. Nu er den danske angriber tilbage – endda med mål i støvlerne.

Den tidligere Brønshøj- og Hobro-angriber satte en stopper for den lidt dårlige periode, han havde ramt i Braunschweig i mandags med en indskifterscoring mod Aue i 2. Bundesligaen.

Det skete efter, at Berggren ellers havde fået en god start i Tyskland, men pga. intensiveret træning skulle vænne sin krop til øget belastning.

– Jeg fik en god start med indhop i de to første kampe og derefter min første startplads i en kamp mod Leipzig, hvor jeg scorede og spillede en god kamp. Så ramte jeg en lille downperiode, hvor jeg skulle vænne mig til den øgede træningsmængde. Efter landskampspausen var min krop simpelthen så træt, og jeg var blevet lidt øm i knæet, siger Emil Berggren til BT.

Derudover synes angriberen også der er et tempo til forskel fra Superligaen til 2. Bundesligaen.

– Jeg synes, tempoet er højere hernede i 2. Bundesligaen end i Superligaen. Men holdene er lidt mindre organiserede end i Danmark, så der kan godt opstå flere chancer og mere rodet spil. Jeg kan godt lide det, og jeg tror helt sikkert, at det var et godt skridt for mig.

Eintracht Braunschweig har med fire runder igen stadigvæk en mulighed for at spille sig til oprykning til Bundesligaen, men der er ikke råd til fejltrin med fem point op til en play-off-plads pt.

In this article