Blev matchvinder i nedrykningsbrag – nu skriver klubben med ham

FC Fredericia har tegnet en to et halvt år lang kontrakt med 17-årige Mathias Jacobsen, der i weekenden sparkede klubben op over nedrykningsstregen i 1. division.

Med et flot mål fra kanten af feltet sikrede 17-årige Mathias Jacobsen tre uhyre vigtige point i bunden af 1. division, da han søndag sendte FC Fredericia over nedrykningsstregen i 1. division efter en kamp mod AB.

Det priser den fuldtidsprofessionelle klub sig lykkelig over og har derfor nu fremtidssikret sig selv ved at tegne to et halvt år mere med den unge Mathias Jacobsen.

– Vi er utrolig glade for at kunne tilbyde en af vores egne spillere en kontrakt med FC Fredericia. Mathias er det største talent, vi har haft i nyere tid i vores ungdomsafdeling, og derfor er det en kæmpe cadeau til vores ungdomsafdeling og det arbejde, der foregår der. Mathias er et resultat af vores talentsatsning, hvilket er meget tilfredsstillende for en klub som FC Fredericia, og det er noget, vi fortsat er meget interesseret i at udvikle, siger FCF-direktør, Stig Pedersen.

– Mathias kan drive det rigtig langt, og vi forventer, at han kommer endnu tættere på holdet. Sandsynligvis vil han allerede i denne sæson få flere optrædener, men fra næste sæson vil vi se ham som en integreret del af truppen.

FC Fredericia har nu papirer på Mathias Jacobsen frem til d. 31. december 2017.

In this article