Duelund om spilletid: Klar når Glen siger til

 

Spilletid er det ikke blevet meget af for Mikkel Duelund, der i vinterpausen blev rykket op på Superligaens førerholds førstehold. Men han er klar lige så snart chance byder sig.

Mikkel Duelund blev i vinters rykket op fra FC Midtjyllands U19-hold til førsteholdet sammen med Jonas Gemmer. Duelund er dog den af de to unge spillere, som har fået mest spilletid, og har endda fået en kamp fra start, ud over en del indskiftninger.

Sidst Glen Riddersholm smed Duelund på banen, var i ’guldkampen’ mod FC København, på hjemmebanen MCH Arena, hvor ulvene med en 2-0 sejr mere eller mindre sikrede sig klubbens første mesterskab, siden dannelsen i 1999.

Dette gav selvfølgelig anledning til den helt store fest på lægterne, og begejstringen var tydelig blandt både fans og spillere.

– Det er helt enormt. Både personligt, men også for klubben. Der er en hel speciel følelse i klubben lige pt, og det er bare super fedt at opleve, fortæller Duelund til D’ BOLD.

Duelund er endnu ikke førstevalg på midtbanen i den både stærke og brede trup. Og han kan heller ikke endnu regne ud, om han får mere spilletid, nu hvor holdet kun skal bruge ét point, for at være 100% sikre på mesterskabet.

– Det er svært at sige. Det kommer an på hvordan Glen vælger at gribe de sidste kampe an på. Håber selvfølgelig på, at jeg kan blive ved med at få nogle indhop, men nu må vi se. Jeg tager det stille og roligt, og så er jeg klar når han skal bruge mig, siger Duelund.

Spilletid er for det meste det en spiller jagter i sin klub, og med flere kampe på cv’et, vil Duelund med sit tydelige talent, spille sig tættere på en startplads hos midtjyderne i den kommende sæson. Og mere spilletid er også håbet for den unge midtbanespiller.

– Jeg håber på at få lov til at starte inde i nogle flere kampe, og håber selvfølgelig på at få en masse spilletid. Men hvor fast jeg bliver, det ved jeg ikke endnu, siger Duelund til dbold.dk.

Det er blevet til otte kampe med spilletid i Alka Superligaen for den kun 17-årige Mikkel Duelund.

In this article