Duelund oven på guldrusen: Man har det super fedt

 

Efter en aften fyldt med fest og guld, var det svært at komme ned på jorden for unge Mikkel Duelund.

FC Midtjyllands førstehold vandt torsdag aften det danske mesterskab mod FC Vestsjælland i Slagelse. U19-holdet fulgte trop lørdag eftermiddag mod FC Nordsjælland hjemme i Ikast. Og Mikkel Duelund, der har haft indvirkning på begge hold, forstår hvordan hans gamle holdkammerater har det.

Dagen efter ulvenes Alka Superliga-hold blev fejret på Crazy Daisy i Herning, havde Duelund nemlig en fantastisk følelse i hele kroppen.

– Man har det super fedt. Selvom jeg havde en smule ondt i hovedet fra dagen derpå, så vågnede man bare op med den vildeste følelse i kroppen, siger Duelund til D’ BOLD.

Duelund fik en god times spilletid i kampen mod FC Vestsjælland, som endte 0-0, inden han blev skiftet ud til fordel for midtjydernes guldfugl, Pione Sisto.

– Det var enormt lækkert og få spilletid i sådan en kamp! Hvis jeg sammenligner det med Silkeborg kampen, så slap jeg håndbremsen fra starten af også selvom det var en lidt uvant position for mig. Så det var rigtig dejligt, fortæller Duelund.

Det er ikke længere tid siden end i efterårssæsonen, at Duelund var på sejrskurs med U19-holdet. Og overgangen fra U19-holdet til ni kampe med spilletid på Superliga-holdet, er gået rigtig hurtig, hvis man spørger Duelund selv.

– Det er som sagt gået rigtig stærkt, men det er ikke noget som jeg som sådan, har tænkt over. Jeg har bare nydt at jeg har fået chancen og så har jeg gjort alt hvad jeg kunne, når jeg har spillet, fortæller midtbanespilleren til dbold.dk.

Mikkel Duelund har fået næsten 300 minutter på banen i Superligaen og pokalturneringen til sammen for FC Midtjyllands førstehold i denne sæson.

In this article