FCM U19-målmand om målsætning: Kunne være mega fedt

FC Midtjyllands U19-hold slutter sæsonen af på hjemmebane. Holdet har endnu ikke tabt på Wunderelf Arena i Ikast, og den stime vil målmand, Rasmus Bach, gerne holde til sæsonslutning.

FC Midtjyllands U19-hold sikrede sig mesterskabet i ligaen for to dage siden med en 3-1 sejr over FC Nordsjælland. Og glæden er ikke til at slå ud af holdets målmand, Rasmus Bach, eftersom det er noget holdet har arbejdet hårdt på.

– Så har man det helt fantastisk. Vi har arbejdet hårdt for det hele sæsonen, så det er bare mega fedt, fortæller Rasmus Bach til D’ BOLD.

Kampen var efter målmandens mening ikke noget at prale af, rent spillemæssigt. Men det er ikke noget der plager ham.

– I første halvleg syntes jeg vi var gode. Vi kom uheldigt fra start, men ellers styrede vi første del af kampen og kom også tilbage (med en udligning, red.). I anden halvleg stillede vi os længere tilbage og kørte mere kontra. Vi havde næsten ikke bolden, men det er jo lige meget når vi scorer to mål, fortæller 19-årige Bach.

Der er kun to kampe tilbage for ulvene i U19-ligaen. Og som en af de ældre på holdet, vil Rasmus Bach nyde de sidste kampe, men uden at slappe af.

– Jamen det er klart at vi ikke har det samme pres på os længere. Men det er de sidste to kampe og vi vil gerne slutte rigtig godt af. Os ‘gamle’ er jo færdige med ungdomsfodbold efter, så det er med at nyde det, siger Bach til dbold.dk.

U19-holdet følger Alka Superligaen trop og er ubesejrede på hjemmebane. Den stime vil de selvfølgelig gerne føre til ende, når de spiller sæsonen sidste kamp på Wunderelf Arena i Ikast mod Lyngby.

– Det er selvfølgelig fedt i og med, at der vist kommer mange mennesker og hylder os. Og det kunne være mega fedt at nå vores mål, om at være ubesejret på Wunderelf Arena, udtaler Bach, der med et kækt smil fortæller, at det heller ikke er for langt væk fra Crazy Daisy.

FC Midtjyllands U19-hold har kun tabt én eneste kamp i sæsonen, og det har altså ikke været på hjemmebane.

In this article