Jokeren Berggreen: Fantastisk at blive matchvinder

Emil Berggreen blev indskiftet mod FSV Frankfurt og scorede kampens to eneste mål. Dermed holder han liv i Eintracht Braunschweigs oprykningsdrømme, og han er selvfølgelig glad for sin succes.

Emil Berggreen har været lidt af en joker for Eintracht Braunschweig på det seneste, og scorede for anden kamp i træk som indskifter, da han lørdag scorede begge mål i Braunschweigs 2-0-sejr over FSV Frankfurt.

Det var Berggreens blot anden kamp efter at være kommet tilbage fra en overbelastningsskade, og begge kampe har været som indskifter, men efter som han scorede et mål og tilkæmpede sig et straffespark i sidste uges kamp mod Erzgebirge Aue, er danskeren vendt tilbage med et brag.

De to sejre over Erzgebirge Aue og FSV Frankfurt betyder, at Braunschweig nu blot er tre point fra tredjepladsen der giver oprykningsplay-off, mens der er yderligere et point op til andenpladsen, der giver direkte oprykning.

Berggreen selv er selvfølgelig glad over sin personlige succes.

– Det var selvfølgelig fantastisk at komme ind og lave to mål og blive matchvinder for anden gang på fem dage. Jeg har været ude med noget overbelastning i 2-3 ugers tid, så det er en stor lettelse at komme tilbage og være afgørende for holdet, siger Berggreen til bt.dk, og forklarer også, at han har skulle vende sig til tingene i det tyske.

– Jeg har vænnet mig til tingene hernede, og er også begyndt at lære tysk. I starten stressede de mange bødekasseregler mig lidt, men nu har jeg fundet ud af, hvad man må og ikke må.

Emil Berggreen kom til fra Hobro IK i januar, og har siden spillet 10 kampe, de fleste dog som indskifter.

In this article