Mads Bech er yngste spiller i Horsens’ historie

AC Horsens valgte i søndags at give debut til en af deres egne U17-spillere. Mads Bech.

For godt to måneder siden bragte D’ BOLD en historie Oskar Buur, der som 16-årig debuterede for AGF i 1.division. Nu kan en anden ung knægt i det jyske prale af at have debuteret i 1.division. Knægten hedder Mads Bech og bærer efter i søndags titlen: yngste spiller for Horsens nogensinde.

Debuten kom, da Horsens gæstede HB Køge, 16 år og 116 dage gammel. Bech startede og spillede hele kampen på venstre back, som er en noget uvant plads for den unge jyde. Kampen endte 1-1 og Bech er fint tilfreds med sin debut, selvom han var noget nervøs før kampen.

– Jeg var nervøs op til kampen, hvor jeg spillede venstre back, som er en uvant plads for mig. Men jeg synes, at jeg løste opgaven godt. Jeg fik en rigtig fin opbakning fra alle mine holdkammerater. Inden kampen forsikrede de mig, at de nok skulle være der for mig, og det var de også. Jeg er meget tilfreds med min debut, fortæller Mads Bech.

Til daglig spiller Bech for Horsens’ U17-hold, der dog ligger sidst i landets bedste U17 række.

Selvom, at det er naturligt, at der går nogle år endnu, før at Bech bliver en del af seniorholdet, har han allerede nu været en del omkring holdet. En stor oplevelse der har givet blod på tanden.

– Det har været fantastisk for mig at træne så meget med 1. Divisionsholdet i denne sæson. Det har givet mig virkelig meget, og det har udviklet mig. Både fysisk og i spillet med bolden. Nu har jeg så fået debut for AC Horsens på seniorplan, og det motiverer mig naturligvis til at arbejde endnu mere for at kunne tage det næste skridt, slutter Mads Bech.

In this article