Maxsø glad efter sejr

FC Nordsjælland mødte, tidligere i dag, FC Midtjylland på egen grund, i en af sæsonens sidste kampe i Superligaen. Kampen endte i en sen sejr, til stor tilfredsstillelse hos den centrale forsvarsspiller, Andreas Maxsø.

FC Nordsjælland viste en solid indsats og vandt til slut med smalle cifre, 1-0, på et enkelt mål scoret af Emiliano Hansen i tillægstiden til kampens anden halvleg. I en kamp, der var så intens, skal forsvaret også stå til regnskab for en så solid indsats, som afholdte de nykårede mestre af Superligaen fra at score. Andreas Maxsø synes at soliditeten i defensiven skyldtes den spillestil, FC Nordsjælland havde valgt at spille med, op til kampen.

– Vi havde aftalt, at vi skulle presse FC Midtjylland højt, og så være klar på duellerne. Det klarede vi helt perfekt, så stor cadeau til hele holdet, udtaler Andreas Maxsø til bold.dk.

Selvom Maxsø, i januar, var med det nye U21-landshold i Tyrkiet, er Landsholdet ikke en af prioriterne for Maxsø, i øjeblikket.

–  Jeg tænker ikke på det. Jeg prøver bare at gøre det så godt som muligt i hver kamp, og så må vi se. Jeg går mest efter at komme med på det nye U/21-landshold, altså det der skal i gang med kvalifikationen efter EM, udtaler forsvarsspilleren.

FC Nordsjælland er nu ét point fra hhv. femte- og syvendepladsen i ligaen, og har i øjeblikket 44 point. Sjællandernes næste kamp er mod sidste års mestre, AaB, som har indtaget femtepladsen i denne sæson, og spilles på AaBs hjemmebane.

In this article