Nyt ulve-talent: Jeg tog en chance

Lukas Giessing Grenaa skal til at vænne sig til tanken om at bo i Jylland i et godt stykke tid. Den kun 15-årige fodboldspillet har nemlig sikret sig en kontrakt med FCM.

Det er kun godt et år siden, at Lukas Giessing Grenaa, valgte at flytte fra Amager til Herning for at forfølge drømmen om at blive fodboldspiller. Venner og familie blev forladt på vejen, men målet med det hele, har han nu ramt. En akademikontrakt i FC Midtjylland.

– Jeg tog en chance, da jeg flyttede herover, men jeg har ikke fortrudt det på noget tidspunkt. Jeg er rigtig glad og stolt over, at jeg nu er kommet på Akademiet. Nu sætter jeg mig selvfølgelig nye mål, for det er kun et skridt på vejen mod mine drømme, fortæller Lukas Giessing til klubbens hjemmeside.

Lukas har altid troet på sig selv, og han tror på, at det er en af faktorerne til, at han har klaret sig så godt. Også selvom han lige skulle vænne sig til miljøet i klubben først.

Det nye mål er allerede sat. Nu skal han forsøge at sikre sig en fremtidig plads på klubbens U17-hold. Og han ved hvordan det skal foregå.

– Jeg vil selvfølgelig først og fremmest forsøge at udvikle mig så meget som muligt. Det handler om at etablere sig på U17-holdet, og så skal jeg kæmpe for at få forlænget kontrakten med FC Midtjylland. Jeg vil arbejde benhårdt, og så må jeg sætte nye mål hele tiden, siger den vævre spiller, siger den unge tekniker.

Giessing, der helst vil være på den centrale midtbane, har helt styr på, hvem der skal have en specielt tak, i forhold til hvor han er nået allerede som 15-årig rent fodboldmæssigt.

– Min far har altid støttet mig og hjulpet mig. Han giver mig mange råd, og han ved også meget om fodbold, så ham har jeg lært meget af. Samtidig har mine to nuværende trænere, Anders Nim og Fatah, været nogle gode trænere for mig, og de har virkelig givet mig noget at arbejde med. Dem skylder jeg en stor tak, siger Lukas, inden han fortæller, hvad hans allerstørste fodbolddrøm ville være.

Med kontrakten følger en plads på Idrætsefterskolen i Ikast, sammen med alle de andre fra årgang 2000.

In this article