OB-talent har fået smag for Superliga-bold

18-årige Jens Jakob Thomasen har spillet i de sidste to Superliga-kampe, OB har spillet. Midtbanetalentet har derfor fået smag for mere Superliga-bold fremover.

OB’s træner Ove Pedersen hev noget af en kanin op af hatten, da OB for to runder siden slog Esbjerg med 2-0 på udebane. Her gav den garvede OB-træner nemlig Superliga-debut til den knap så garvede, 18-årige Jens Jakob Thomasen på midtbanen.

Ved den lejlighed blev den udfoldende midtbanemand hevet ud efter en lille times spil, og i sidste runde fik Thomasen så lov at blive skiftet på banen kort inde i anden halvleg mod Brøndby. Spilletiden i de sidste to runder har for alvor givet OB-talentet smag for mere Superliga-fodbold.

– Det har været noget, jeg har kæmpet for længe at kunne komme op omkring holdet. Det er jeg nu, men det betyder bare, at man sætter sig nye mål, og det gør jeg også. Lige nu gør jeg det på holdets vegne, og der havde vi et mål om point mod Brøndby. Det fik vi ikke, så nu gælder det i stedet kampen på søndag, siger Jens Jakob Thomasen til klubbens hjemmeside.

– Lige nu gælder det om at få så meget erfaring som muligt og få så mange Superligaminutter i benene, som jeg kan, så jeg er forberedt på, hvad der kommer til at ske til sommer.

18-årige Jens Jakob Thomasen har tyvstartet lidt på sin Superliga-karriere, idet han stadigvæk er tilknyttet OB’s U19-trup, men først til sommer starter officielt som en del af fynboernes Superliga-trup.

In this article