Pierre-Emile i stor tysk byttehandel

Pierre-Emile Højbjerg har sat sig fast i transfertankerne hos tyske Borussia Dortmund, der overvejer en byttehandel med Ilkay Gündogan, som de vil sælge i sommerens transfervindue.

Det store tyske medie SPORT BILD erfarer, at Borussia Dortmund har set sig lun på det danske stortalent, Pierre-Emile Højbjerg. Den tyske storklub havde i efterårssæsonen et enormt formdyk, og i vinterpausen lå de nær nedrykning til Tysklands næstbedste række. Det fik de dog ændret drastisk på i foråret, hvor de også fik spillet sig i finalen den tyske pokalturnering.

I mellemtiden har de dog også haft et godt øje til Bayern Münchens danske talent, Pierre-Emile Højbjerg, der i denne sæson har været udlejet til Augsburg, der overraskende endte højere oppe i tabellen end Dortmund.

Dortmunds sportsdirektør, Hans-Joachim Watzke, har fastslået til den tyske avis, at klubben vil sælge Gündogan, da spilleren ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, når de udløber i 2016. Derfor er et salg den eneste udvej i Dortmunds øjne, da de gerne vil have penge for deres succesfulde midtbanespiller. Det spillersalg kan ifølge SPORT BILDs oplysninger føre til en noget sjov byttehandel mellem Dortmund og deres største rivaler fra Bayern München.

Trods den rygtede byttehandel, har 19-årige Pierre-Emile først kontraktudløb i Bayern i år 2018.

In this article