Riddersholm om Sisto-comeback: Ingen høje forventninger

Pione Sisto er igen begyndt at træne med truppen, efter en skade har holdt ham ude siden starten af 2015.

En skade har gennem hele foråret plaget den nu danske Pione Sisto, som forhåbentlig snart er helt fit igen. Sisto er i hvert fald begyndt at træne med Superliga-truppen, og den unge midtbanespiller kan måske få spilletid i topbraget mellem FC Midtjylland og FC København.

Cheftræner for midtjyderne, Glen Riddersholm, nedtoner dog de forventninger der ligger til Sisto allerede nu, som har grund helt tilbage fra efterårssæsonen, hvor han blev udnævnt som efterårets spiller i Alka Superligaen.

– Vi skal sørge for, at en helt ung mand som Pione ikke kommer til at lægge under for et stor pres fra Herning og opland om, han skal spille samme afgørende rolle som i efteråret, hvor han fortjent fik en masse hyldest, siger Riddersholm ifølge bold.dk og fortsætter:

– Man kan ikke bare lukke øjnene og forvente det samme. Det kræver noget tid og lidt kampe, når man har været ude i lang tid, så man kan ikke hænge sin hat på, at Pione er den store frelser mod FCK. Det vil være helt forkert. Andre må træde i karakter i den kamp, og så kan Pione komme ind og bidrage med sit, hvis han altså bliver klar til det.

FC Midtjylland er meget skaderamt for tiden, hvilket ikke er godt for dem i mesterskabskampen.

In this article