Sisto-afgørelse om senest 14 dage

DBU får en afgørelse på, om Pione Sisto må spille i rødt og hvidt senest om 14 dage.

Fodboldbanerne har Pione Sisto ikke haft stor succes med efter vinterpausen, hvor han har siddet ude med en skade. Men nu er der måske lys at hente uden for de hvide kridtstreger.

DBU’s juridiske chef fortæller nemlig til avisen BT, at FIFA har stillet det danske fodboldforbund i udsigt at få en afgørelse om, hvorvidt Sisto, der er født i Uganda, må optræde på det danske landshold om senest to uger.

– Vi varslede første gang FIFA om vores mulige interesse for at opnå en dispensation til Sisto i 2013 og har efterfølgende været i tæt dialog med FIFA de sidste fem måneder. I den periode har FIFA løbende bedt om yderligere dokumentation, som vi har leveret prompte. Det skete så sent som mandag i denne uge, hvor de efterspurgte nogle oplysninger, som vi leverede dagen efter. Vi er blevet stillet i udsigt, at vi vil få en afgørelse senest om 14 dage, og det har jeg absolut tiltro til vil ske, siger DBU’s juridiske chef Thomas Jønsson til BT.

Pione Sisto har scoret syv gange i denne Superliga-sæson for FC Midtjylland.

In this article