Sisto overvejer ikke fremtiden

Pione Sisto afviser ikke et skifte til sommer, men vil slet ikke tænke på sin situation før han er tilbage fra sin nuværende skade.

Pione Sisto har været rygtet til nogle af de helt store klubber i Europa efter hans succes i efterårssæsonen i Alka Superligaen. Men en skade ramte Sisto i starten af 2015, og han har derfor endnu ikke været at finde i truppen for FC Midtjylland.

Sisto afviser ikke, at han vil overveje et skifte væk fra klubben til sommer, men har tidligere udtalt, at han gerne vil blive i FCM til han føler sig parat til et skifte.

– Lige nu føler jeg, at jeg stadig har nogle ting, jeg kan bevise og lære her i Midtjylland, og det er også derfor, at jeg er her i dag.

– Men hvad der sker til sommer, det ved jeg ikke. Og det er faktisk heller ikke noget, som jeg som sådan gider tænke over, Jeg er skadet nu, og jeg vil gerne komme stærkt tilbage, og så må vi se til den tid. Men lige nu arbejder jeg stenhårdt på at får det her guld hjem sammen med resten af holdet, siger Sisto til Idrætsliv ifølge bold.dk.

Det er ikke mere end en uge siden, at Sisto vendte tilbage til træningsanlægget i Ikast.

In this article