U19-forsvarer om stærk bagkæde: Det giver en mental tryghed

Efter en lang nat med fest og farver, følte Rasmus Nissen sig træt. Men glæden efter sejren over FC Nordsjælland er endnu ikke forsvundet.

FC Midtjyllands U19-hold vandt lørdag eftermiddag 3-1 over FC Nordsjælland, og sikrede sig dermed førstepladsen i U19-ligaen. Det blev fejret med førsteholdsmanér, på Crazy Daisy i Herning.

Og efter sådan en nat er man naturligvis træt, men glæden var ikke forsvundet med alkoholen.

– Man er selvfølgelig rigtig, rigtig glad, og så er man bare træt efter en rigtig sjov guldfest, siger 17-årige Rasmus Nissen til D’ BOLD.

FC Nordsjælland kom foran 1-0 allerede efter fem minutter. Men den hurtige scoring var ikke noget, som slog FC Midtjylland af sporet. Tvært imod så Rasmus Nissen endda noget positivt ved det hurtige mål.

– Lige i det sekund de scorer, tænker man selvfølgelig at det er træls. Men vi vidste at vi kun skulle bruge ét point (for at sikre sig guldet, red.), og fordelen ved et tidligt mål er, at der er masser af tid, til at indhente deres føring, fortæller Nissen og fortsætter yderligere om hvor vigtigt det er for holdet, at de kun lukker ét mål ind, mod et hold som FC Nordsjælland, der ligger nummer to i ligaen:

– Det giver selvfølgelig en mental tryghed på et hold, hvor man ved at målene ikke suser ind om ørene på os. Derudover er det fedt at være en del af en bagkæde der fungerer.

Selvom guldet er sikret den midtjyske klub, går holdet stadig efter at vinde de resterende to kampe i ligaen mod henholdsvis Esbjerg og Lyngby.

– Vi går ud for at vinde som vi altid gør. Om cheftræneren så vælger at rokere eller lave nogle udskiftninger i forhold til belastninger, kan jeg ikke svare på. Men lige meget hvem der er på banen fra vores trup, er det et mere end slagkraftigt mandskab, hvilket også, som jeg ser det, er den største årsag til vores mesterskab, udtaler Nissen til dbold.dk.

In this article