Ung OB’er flyver fra reden

19-årige Emil Peter Jørgensen forlader OB, når hans kontrakt udløber til sommer, trods at han fik debut for fynboernes førstehold allerede som 17-årig.

Han kunne allerede som 17-årig trække OB-trøjen ned over hovedet for første gang – og hidtil eneste gang – i en Superliga-kamp mod SønderjyskE, men Emil Peter Jørgensen på 19 år er nu færdig med fodbold i den fynske hovedstad.

Den unge forsvarsspiller, der ellers er i fynboernes Superliga-trup, stopper nemlig i OB, når hans kontrakt udløber til sommer. Det sker, fordi Jørgensen ønsker at opnå spilletid på et højere plan.

– Det er det bedste for mig at komme videre. Der er lang vej til spilletid i OB, og spilletid er min første prioritet lige nu. Jeg har oplevet i reserveligakampene, at jeg godt kan være med på et højt niveau, for selvom der ikke er det samme på spil, så er det stadig et højt niveau, når modstanderne stiller stærkt op. Jeg mangler at få førsteholdskampe, og det er svært at komme ind som ung midterforsvarer og få chancen.

– Jeg har haft en god tid i OB, og det er jeg taknemmelig for, ligesom jeg er glad for de kammerater, jeg har fået i klubben. Men jeg skal videre til et sted, hvor jeg kan spille førsteholdsfodbold, og det har jeg det fint nok med, siger Emil Peter Jørgensen til ob.dk.

Emil Peter Jørgensen har spillet 32 U-landskampe for Danmark.

In this article