96’ernes sidste tørn på U19-landsholdet

DBU
DBU

Årgang ’96 har sin sidste opgave på U19-landsholdet her i juni til to venskabskampe mod Grækenland. U19-landstræneren har i dag sat navne på truppen.

Det danske U19-landshold, med årgang 1996 som den dominerende skikkelse på holdet, formåede ikke at kvalificere sig til U19 EM i Grækenland til sommer ved den daværende Elite Round i Frankrig i slutningen af marts måned.

Holdet har ikke været samlet siden Elite Round, men skal nu forsøge at runde kalenderåret i landsholdsregi godt af ved to venskabskampe mod værtsnationen til det snart forestående U19 EM, Grækenland, d. 12. og 14. juni. Kampene er samtidig 96’ernes afslutning på U19-landsholdet.

– Kampene mod Grækenland er afslutningen på et spændende år med Elite Round som højdepunktet. Jeg synes, at spillerne ydede en rigtig fin indsats, og at de fortjente mere. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle ledere og spillere for et spændende år og ønsker alle held og lykke fremover, siger U19-landstræner Bent Christensen til dbu.dk.

Landstræner Bent Christensen har udtaget følgende 20 spillere til de to kampe d. 12. og 14. juni på udebane mod Grækenland:

Daniel Iversen (Esbjerg fB)
Daniel Jespersen (FC København)

Alexander Munksgaard (FC Midtjylland)
Emil Kjeldsen (Randers Freja)
Jacob Rasmussen (Schalke 04)
Mads Pedersen (FC Nordsjælland)
Marco Lund (Esbjerg fB)
Morten Rokkedal (AaB)

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Bruun (Vejle BK)
Jeppe Hansen (Vejle BK)
Jonas Gemmer (FC Midtjylland)
Mads Kaalund (Lyngby BK)
Mathias Jensen (FC Nordsjælland)
Michael Zacho (AGF)
Rasmus Kristensen (FC Midtjylland)
Rezan Corlu (Brøndby IF)

https://www.dbold.dk/wp/../uploads/FIFA-E-sport.jpg Olesen (SønderjyskE)
Jannik Pohl (AaB)
Kasper Dolberg (Silkeborg IF)
Mads Døhr Thychosen (FC Midtjylland)

In this article