AGF-stjerne: Vil blive oppe – eller finde ny klub

AGFs overordnede mål for den kommende sæson er at undgå nedrykning. Alt andet er bonusser ifølge Jens Jønsson, som dog overvejer at skifte klub.

Efter en heldig, men godkendt sæson med oprykning til følge er man i AGF atter klar til at spille i landets bedste række efter en velfortjent sommerferie. En vigtig faktor i AGFs spil er Jens Jønsson, som ovenpå den netop forgangne sæson er blevet kåret til årets spiller i klubben.

Selvsamme Jens Jønsson ser frem til næste sæson med et beskedent mål.

– Vi har mistet syv spillere, og dem vi får ind skal have den fornødne kvalitet til at spille i Superligaen. Som udgangspunkt skal vi overleve, men vi vil selvfølgelig vinde så mange kampe som muligt og så må vi se, hvad det rækker til, siger U21-landsholdsspilleren til D’BOLD.

Selvom den aarhusianske altmuligmand allerede er begyndt at se ind i spåkuglen for den kommende sæson, vil han ikke garantere, at han selv kommer til at være en del af det AGF-hold, som skal forsøge at indfri sine mål.

– Det kan da sagtens blive aktuelt at se på mulighederne for et skifte – men der er ligesom 3 parter i den sag. AGF, mig og en potential køber – jeg har det godt i AGF og har et år tilbage af min kontrakt, så det forholder jeg mig til, slutter Jønsson.

Inden Jens Jønsson kan rette fuld fokus mod Superligaen eller eventuelt en anden liga, skal han først en tur til Tjekkiet for at spille U21-EM sammen med resten af det danske hold, som spås gode chancer for en flot placering.

 

In this article