Buur: Nogle modspillere er lidt større end mig

AGFs Oskar Buur lægger ikke skjul på, at han grundet sin beskedne alder endnu ikke har de fysiske midler til altid at kunne hamle op med sine modspillere.

For et kvart år siden, i forårets første kamp, fik den dengang 16-årige Oskar Buur debut for AGFs førstehold, og siden da er det blevet til mange flere spilleminutter for højrebacken.

Det er ofte svært at se, at skanderborgenserens syttenårs fødselsdag ikke ligger mere end et par måneder tilbage, men ved første øjekast kan det dog godt imponere, at en ung gut med hans statur kan begå sig i de øverste danske ligaer.

Hvis hans sportsgren hed boksning, ville Oskar Buur med sine 65 kilo høre til i fjervægtskategorien, men i fodboldens verden har man ikke delt det op efter kropsmasse, og derfor må forsvarsspilleren lige have lidt tålmodighed og spise et par proteinbarer mere, inden han for alvor kan siges at være på niveau med sine med- og modspillere rent kropsligt.

Det er da heller ikke et faktum, som Oskar Buur forsøger at holde hemmeligt for offentligheden.

– Jeg kan godt mærke og man kan sikkert se, at nogle af dem er lidt større end mig, men det kommer med tiden, siger han til D’BOLD.

Via gode præstationer til træning og kamp lykkes det alligevel for U17-landsholdsspilleren at være blandt bejlerne til en startplads hver eneste weekend.

– Jeg gør bare mit bedste hver gang og stiller mig ikke tilfreds, men prøver at blive bedre hele tiden. Jeg tror, det er det, som gør, at jeg ligesom er blevet en, som kæmper om en plads, fortæller han.

I øjeblikket er Oskar Buur og resten af AGF-holdet på fodboldmæssig sommerferie, men på mandag starter de op igen for at forberede sig på den kommende sæson, hvor de nyoprykkede aarhusianere skal forsøge, atter at etablere sig i landets bedste række efter en sportslig lærestreg i form af et enkelt års ophold i 1. Division.

 

 

 

In this article