FC Nordsjælland-salg til Tyskland?

Uffe Bechs imponerende præstationer for både FC Nordsjælland og U/21-landsholdet er bestemt blevet bemærket. Nu rygtes spilleren til Hannover.

Uffe Bech, der har haft et godt frugtbart ophold i FC Nordsjælland, og, på det seneste, har gjort det godt for U/21-landsholdet, rygtes nu, af danske BT, væk til den tyske Bundesligaklub, Hannover 96.

Vælger man at tro mediet, skulle Hannover 96 smide et bud afsted til FC Nordsjælland, i de kommende dage. Noget, der kan spille ind i et eventuelt skifte er det faktum, at tyskerne allerede har en dansker på holdet, i form af Leon Andreasen. At Bech ikke vil være den eneste dansker i klubben, kan være en fordel, foruden det faktum, at han kan spille i Bundesligaen, og møde nogle af de største hold i verden, herunder FC Bayern München og “die Schwarzgelben”.

Tidligere kunne vi, på D’ BOLD, berette, at Uffe Bech var åben for et skifte, og dét taget i betragtning gør, at et skifte bestemt ikke ser umuligt ud.

Hannover 96 endte på en 13. plads i Bundesligaen med 37 point på kontoen, mens FC Nordsjælland, herhjemme, endte på en sjetteplads i Superligaen, med 46 point på kontoen.

In this article