FCK-talent: Vil 100% gerne udlejes

Mikkel Wohlgemuth har ikke fået meget spilletid for FCK på det seneste, og derfor er tanken om en udlejning ikke så fjern for ham.

Ét minuts Superliga i FCK-trøjen er det blevet til for Mikkel Wohlgemuth i denne sæson. Og selvom det i høj grad skyldes en grim skade, er den 20-årige midtbanespiller langt fra så tæt på holdet, som han drømmer om at være. Nye og endnu yngre kræfter har bevist deres værd og skubbet Wohlgemuth længere væk fra holdet, end han var før korsbåndet røg.

Hvordan han nu vil kæmpe sig tilbage på holdet, vides endnu ikke, men en mulighed kunne være et lejemål til en mindre klub, hvilket hovedpersonen selv heller ikke er afvisende over for.

– Jeg vil slå igennem i FCK, og hvis det kræver en udlejning for at få mere spilletid, gør jeg det 100% gerne. Jeg er ung og har brug for spilletid, siger Wohlgemuth til D’BOLD.

Intet står dog fast endnu, og hvis den tidligere U19-landsholdsspiller alligevel skulle vælge at forblive løverne tro, vil han stadig nyde sine konkurrenters succes, selvom den kan koste ham spilletid.

– Man kan jo i realiteten godt håbe på skader til konkurrenterne, men det synes jeg ikke, man skal. Konkurrencen er hård, og den må man tage op, ellers er det ikke fodbold, man skal spille.

Det skulle dog heller ikke blive nødvendigt at være skadesfro, for Wohlgemuth har tiltro til, at Ståle vil satse på ham i fremtiden.

Ja, det har jeg. Om det er næste sæson eller på et andet tidpunkt vil tiden vise.

Den unge herre med nummer 35 på ryggen regner dog ikke med, at spilletiden vil komme raslende allerede i den kommende sæson.

– Nej, ikke allerede. Man skal aldrig sige aldrig. Jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan, men det kræver, at jeg får nogle minutter til at vise mig frem i, enten via indhop eller et andet sted.

Mikkel Wohlgemuths kontrakt udløber ved udgangen af juni, så han skal til at skynde sig, hvis han vil nå at overbevise FCKs ledelse om, at han er fremtidens mand.

 

 

 

 

In this article