Fischer om form efter skade: Kan kun blive bedre

Viktor Fischer er for alvor kommet tilbage fra sin skade, der holdt ham ude i 14 måneder. Nu føler han kun det kan gå én vej.

Æresdivisionen sluttede for et par uger siden, hvor Ajax blev nummer to. Siden da har Viktor Fischer hængt ud i FC Midtjylland, hvor han har trænet med truppen, for at holde sig i form frem til U21-EM.

Selvom han kom tilbage og scorede tre mål i fire kampe, så synes Fischer ikke, at han er kommet tilbage i et særligt niveau.

– Det har ikke været noget særligt niveau. Jeg har været giftig foran mål, det er jeg glad for, men jeg synes ikke det er et særligt niveau. Det kan kun blive bedre, udtaler Viktor Fischer til D’ BOLD.

Han havde dog ikke forventet, at han var tilbage på landsholdet allerede efter den lange skadesperiode.

– Jeg er tilbage på U21-landsholdet, som det ser ud lige nu. Det er svært at sige efter 14 måneder (hvor han har siddet ude med en skade, red.), hvor jeg står. Det er altid svært at sige hvor man står. Men jeg synes egentlig, jeg har spillet udmærket i kampene til sidst her i år, og jeg synes at jeg kan være stolt af de tre mål. Men om det beretter en til landsholdet efter 14 måneder, det ved jeg ikke. Det får vi at se, fortæller Fischer.

Han har ikke tænkt over de i forvejen stærkt besatte pladser på U21-holdet, mens han har været skadet, men ser sig selv som fast inventar på holdet, der er på vej til U21-EM.

– Det regner jeg med. Jeg regner mig selv, som at være i den faste del af U21-truppen, fortæller Fischer, der gerne vil vise sig frem for A-landsholdstræner, Morten Olsen.

Fischer ser også frem til U21-EM og håber han kan spille sig i form, så han også kan vise hvad han kan på en fodboldbane, i forhold til at skifte til en anden klub i fremtiden.

In this article