Kampreferat: Hurtige tyskere satte Danmark ud af spil

Flot spil i første halvleg fra begge hold, men Tyskland kom først foran. Anden halvleg bød på en frustreret dansk trup og en fortsat kynisk tysk trup, som udnyttede de svage danskere.

Danmark lagde flot ud, pressede højt, løb for hinanden, havde overblik, men var ikke kyniske. Tyskerne spillede aldrig dårligt, og da de så satte tempoet op efter en lille halv time, kunne Danmark ikke følge med. Pione Sisto og Yussuf Poulsen var de mest oplyste spillere fra Danmark i det første kvarter, men eftersom tyskerne kom mere og mere ind i kampen, røg kameraet ned på Danmarks banehalvdel.

Efter det første kvarter med ”DANMARK” skrevet ud over det hele, forblev spillet stadig hurtigt, men bolden fløj mere fra ende til ende, dog uden nogle store chancer. Men da Tyskland kom helt ind i kampen, skulle de ikke bruge lang tid før Liverpools Emre Can modtog en aflevering, inden han hurtige lagde bolden videre ned mod Hoffenheims Kevin Volland, som modtog bolden i et kæmpe hul i det danske forsvar. Han skulle ikke bruge mere end to træk, inden han sendte bolden under Jakob Busk i det danske mål og scorede til 1-0.

Ikke mange minutter senere stod Amin Younes for kampens største chance, ud over målet, da han skød bolden lige ved siden af stolpen, efter en aflevering fra baglinjen. Tyskerne var alt dominerende i de sidste minutter af halvlegen.

Anden halvleg begyndte endnu hurtigere end første halvleg. Danske Sisto var frustreret og gav Tyskland frispark et godt stykke væk fra feltet. Kevin Volland stillede sig ved bolden for at sparke til bolden, og sendte, desværre for danskerne, bolden i mål for anden gang i kampen.

Der gik ikke mere end fem minutter før tyskernes Amin Younes lobbede bolden ind i feltet fra kanten og nåede til Matthias Ginter, der hoppede højest, og headede bolden i nettet til 3-0.

Yderligere seks minutter gik der, inden tyskerne var tæt på at sætte danskerne helt ud af spil med en scoring til 4-0, men bolden endte i sidenettet. Tyskland satte sig på kampen derfra. Danmark forsøgte at komme længere op ad banen, men intet spil fungerede. Efter en times spil, blev Yussuf Poulsen pillet ud til fordel for FC Nordsjællands Uffe Bech. Hvor stor en fordel, må han selv bestemme, for kampafgørende blev han ikke.

Fra minuttet 67 til 68 var det danske mål det rene skydetelt, men Busk afveg skudene, samt enkelte danske forsvarsspillere, der stod i vejen for tyskerne. Dansker forsøgte stadig at kæmpe sig frem, stadig uden succes. De medrejsende danske tilhængere hang dog ved på lægterne, og piftede når tyskerne havde bolden.

Efter 72 minutter blev Viktor Fischer sendt på banen, og erstattede Pione Sisto. Og to minutter senere kom Brøndbys Christian Nørgaard på banen i stedet for Jens Jønsson fra AGF.

End ikke satte de nye danske kræfter gang i holdet, og tyskerne viste stadig stor dominans. Andreas Christensen og Jannik Vestergaard kæmpede dog alt hvad de kunne i det danske midterforsvar, for at holde de tyske skud væk fra Busk og målet.

To tyske fans besøgte banen, kort før slutfløjt, en ærgerlig aktion for de tyske. Men spillerne på banen lod sig ikke provokere, og viste sig stadig frem som de klart bedste i dag. Danmark havde ikke en ærlig chance.