Oggesen: Var tæt på ny klub i januar

SønderjyskEs Andreas Oggesen var i vinterens transfervindue tæt på et klubskifte, men det blev ikke til noget. Hans holdning har dog ændret sig, og nu er han fuldt ud indstillet på at fortsætte hos Superligaens nummer 10.

Siden starten af maj har Oggesens forsømte forår udviklet sig til at blive et sandt eventyr. Spilleminutterne har pludselig trængt sig på, og stigningen i indsatstiden har nærmest været lige så markant som den gennemsnitlige familiefars ansigtsudtryk ved synet af SønderjyskEs remisstatistik.

Men inden opturen begyndte, var intet skemalagt i forbindelse med Oggesens fremtid. Et klubskifte var i januars transfervindue bestemt ikke et uovervejet scenarie.

– Der var lidt snak om det i vinter, da både klubben og jeg selv ønskede, at jeg skulle ud og have noget fast spilletid. Det blev ikke til noget, og nu får vi ny træner efter sommerferien, så jeg har bestemt tænkt mig at give det en chance og håber selvfølgelig, at Jakob Michelsen ser min vej, siger 21-årige Oggesen til D’BOLD.

Og hvorvidt den nye træner rent faktisk kommer til at se den blonde venstrekants vej, vil vise sig efter sommerpausen. Ifølge Oggesen er der tæt krig om at få sit navn skrevet på taktiktavlen.

– Jeg ser det egentlig som forholdsvis lige. Absalonsen og Paulsen har spillet mest på kanterne, men jeg føler, der er god kamp om pladserne, og sådan skal det også gerne være i en Superligatrup.

Hvorfor det er kommet så vidt som til en fast indskifterrolle, kan den tidligere ungdomslandsholdsspiller dog ikke svare på.

– Det er svært, præcist at sige hvad det skyldes, men jeg har bare forsøgt at holde hovedet højt og præstere til hver træning og i de reserveholdskampe, jeg har deltaget i. Så det tror jeg er den vigtigste grund til, at jeg har fået flere chancer på det senest, slutter Oggesen.

Andreas Oggesen har fået 15 Superligakampe i denne sæson, hvoraf de fem har været fra start af. Der resterer stadig en udekamp mod mestrene fra FC Midtjylland, inden sønderjyderne kan gå på sommerferie.

In this article