Randers-talent: Var i tvivl, om kontrakt var det rigtige

Randers FCs Mikkel Kallesøe var på et tidspunkt i tvivl om, hvorvidt det havde været fornuftigt at blive professionel fodboldspiller i klubben.

Den dag i dag er 18-årige Mikkel Kallesøe blandt de spillere, som træner Colin Todd inkluderer på sin taktiktavle, men det stadie har U18-landsholdsspillerens situation ikke været på hele vejen igennem.

Faktisk var Kallesøe noget skeptisk i starten, og han var usikker på, om han overhovedet havde truffet det rigtige valg, da han skrev under på sin fuldtidskontrakt.

– I starten af sæsonen var jeg langt fra en bænkplads på holdet og var ikke sikker på, om jeg havde taget det rette valg med en fuldtidskontrakt, for jeg syntes, det var meget hårdt i starten. Men efter en tilpasningsperiode på tre-fire måneder med højere tempo og et helt andet miljø end jeg havde været vant til fra U17, så hjalp det med hårdt arbejde og den ydmyge tilgang til tingene. Og stille og roligt faldt jeg til rette, fortæller kantspilleren til D’BOLD.

Nu hvor Kallesøe har fundet sig til rette med tingenes tilstand, er det heller ikke tålmodighed, han mangler.

– Jeg er stadig ung og skal lære noget endnu, før jeg kan starte inde hver gang, og det er nogle hårde konkurrenter, jeg er oppe imod, men jeg er tålmodig og venter på min chance. Om det først bliver om ét eller to år siger ikke så meget, slutter den 1,93 meter høje randrusianer.

Kallesøe har indtil nu spillet 11 officielle førsteholdskampe for Randers FC.

In this article