Thorup: Overordnet set, rigtig god kamp

Det var en meget positiv U21-landstræner, som tog imod pressen efter den sidste EM-test mod Sverige torsdag.

Danmarks U21-landshold spillede torsdag aften den sidste testkamp forud for den kommende EM-slutrunde for de otte bedste U21-landshold.

Her spillede et svækket Thorup-mandskab 2-2 mod de svenske naboer, men til trods for at seks spillere var med A-landsholdet og at Danmark måtte spille med ti mand i over 75 minutter, var der positive takter hos danskerne, og det kunne mærkes på landstræneren.

– Vi havde fokus på det defensive, og det fik vi i den grad også mulighed for, da vi spillede 10 mod 11, og det synes jeg, at vi gjorde rigtig fint. Samtidig med at vi får skabt nogle chancer, blandt andet omstillinger og standarder, så overordnet set synes jeg, at det var en rigtig god kamp, siger han til D’ BOLD.

Der var ikke mange dårlige momenter ved Danmarks spil. To kan der dog peges på, og hvor den ene var Patrick Banggaards udvisning, var Jess Thorup ikke i tvivl om den anden.

– Et minus er vel, at vi er foran med fem minutter igen og ikke er kyniske nok til at lukke kampen, udtaler Thorup, men glæder sig over at de ikke var EM:

– Nu er det ikke EM endnu, men det skal forbedres til vi skal derned.

Danmark åbner EM mod værterne fra Tjekkiet på onsdag.

In this article