Uffe Bech: Ved ikke hvor jeg er i næste sæson

Uffe Bech har kun vist sig fra sin gode side i efteråret, og har udviklet sig til at være en af de største profiler i FC Nordsjælland. Han har dog kontraktudløb om et år, og ved endnu ikke, om han har spillet sidste kamp for klubben, eller ej.

Uffe Bech har været en spiller, som for alvor er trådt i karakter, for FC Nordsjælland. Specielt i efteråret, har han vist sig fra sin gode side, med masser af lovende takter, og mål til følge. Dette har gjort ham til et interessant emne for adskillige klubber i udlandet, og selvom han har kontraktudløb om et år, ved han ikke om han er at finde i nordsjællandernes trup til sommer.

I foråret har hans præstationer dog været svingende, blandt andet forårsaget af mange skader. Han er dog alligevel havnet i listen over Jess Thorups udtagede til U21-EM til sommer.

– Jeg har et år tilbage af min kontrakt, og hvis FC Nordsjælland gerne vil have nogle penge for mig, kan det godt være, at der snart skal til at ske noget, siger angriberen, som dog forsikrer, at U21-EM, som han er udtaget til, er hans fokuspunkt, i øjeblikket.

– Jeg synes, jeg har haft en god sæson. Jeg havde et helt efterår uden skader, hvor jeg ramte mit topniveau og kunne præstere over en længere periode, siger den skadestilbøjelige spiller, og fortsætter:

– Men så fik jeg en pisse irriterende start på foråret, hvor jeg var ude de første fem kampe og måtte arbejde mig tilbage i form.

Spilleren, der i 27 kampe i denne sæson har scoret 10 mål, kan se frem til stor konkurrence i offensiven i U/21-truppen, hvor, blandt andet, Viktor Fischer fra AFC Ajax, Emil Berggreen fra tyske Eintracht Braunschweig samt FC Midtjyllands Pione Sisto, er udtagede.

In this article