Vestergaard glæder sig til at møde tidligere holdkammerat

 

Jannik Vestergaard skal blandt andet op mod en tidligere holdkammerat fra tyske Hoffenheim, når Danmark møder Tyskland U21 EM.

Jannik Vestergaard rejser med resten af det danske U21-landshold til Tjekkiet inden alt for længe, hvor de i den første kamp skal møde værtslandet i den første kamp i gruppespillet.

Danmark skal op imod Tjekkiet, Tyskland og Serbien, i den rækkefølge, i gruppespillet. Og af turneringens i alt otte hold, har Vestergaard udvalgt den sværeste modstander og måske direkte titelkonkurrent i turneringen.

– Jeg synes at alle otte hold ser rigtig stærke ud, så næsten alle har jeg chance, men Tyskland er nok et godt bud på en favorit. Normalt plejer det jo at være Spanien, men de er ikke med i år. Tysklands trup er virkelig stærk, udtaler Vestergaard til D’ BOLD.

I netop kampen mod Tyskland i gruppespillet, kommer landsholdsanføreren til at møde en af sine gamle holdkammerater fra tyske Hoffenheim, angriberen Kevin Volland. Et møde han ser meget frem til.

– Jo, jeg har faktisk lige snakket med ham om det. Han er muligvis også anfører, så vi skal måske give hånd inden kampen, og så kan vi forhåbentlig ligge og irritere hinanden lidt i løbet af kampen, fortæller Vestergaard med et grin til dbold.dk.

Danmark møder Tyskland lørdag den 20. juni til U21-EM, tre dage efter deres første kamp i turneringen mod Tjekkiet.

In this article