Vraget Randers-talent: Ville væk i vinter

Randers’ tidligere så vellidte stopper Jacob Dehn Andersen meldte i efteråret pludselig ud, at han ville væk og har siden ikke fået et eneste spilleminut. I vinterens transfervindue forsøgte han dog med alle midler.

Om få uger udløber Jacob Dehn Andersens kontrakt med Randers FC, og så kan midterforsvareren ånde lettet op, for der har ikke været lutter kærlighed mellem de to parter.

Særligt efter den 19-årige ungdomslandsholdsspillers ytring om, at han ikke ønskede at forlænge kontrakten, frøs båndet mellem klub og spiller for alvor til is.

– Jeg stod til at være treer i køen igen efter ferien, og jeg havde selvfølgelig ambitioner om mere. Og så på et tidspunkt i løbet af efteråret meldte jeg ud, at jeg ikke ville forlænge min kontrakt, der udløber nu. Siden da har der ikke været noget spilletid til mig, fortæller den tydeligt forargede forsvarsspiller til D’BOLD.

Og selvom det allerede før vintergækkernes indtog i landets haver stod klart, at forholdet mellem Randers FC og Jacob Dehn Andersen ikke havde nogen lys fremtid, formåede den lyshårede forsvarsklippe ikke at nå til enighed med en ny arbejdsgiver.

– Det er jo sådan det er. Jeg satsede på at komme væk i vinter og spille lidt mere. Det skete så ikke af forskellige grunde og så måtte jeg jo blive et halvt år mere og få det bedste ud af det. Det synes jeg også, at jeg har gjort, selvom der ikke blev noget spilletid ud af det.

Nu er Dehn Andersen imidlertid løsnet fra sin kontrakt og har frie tøjler til at se sig om efter en ny klub. Hvor den skal befinde sig rent geografisk, har han dog ingen intentioner om.

– Jeg er åben for både udlandet og Danmark. Så må vi se, hvad der byder sig til. For mig er det vigtigste lige nu at finde en klub, der tror på mig, og hvor jeg kan finde noget spilletid. Så på et tidspunkt har jeg da en ambition om at komme til udlandet, men det vigtigste lige nu er det næste år, og det er ikke så meget det, der ligger længere fremme, lyder det fra randrusianeren.

Jacob Dehn Andersen har 39 ungdomslandskampe på CV’et.

 

In this article