Yussuf P: Går efter at starte inde

 

Efter en succesfuld sæson i 2. Bundesligaen, håber Yussuf Poulsen at kunne starte hvor han slap på det danske U21-landshold, i startelleveren.

RB Leipzigs danske angriber, Yussuf Poulsen, er i dag blevet udtage til Jess Thorups 23-mand store U21-landsholdstrup op til det kommende EM. Han har i den foregående sæson spillet nærmest fast i Leipzigs trup, hvor han også til følge har scoret 11 mål.

Han forventer og håber på en startplads, grundet de senest spillede kampe på U21-landsholdet.

– Jeg har spillet stort set alle kvalifikations kampene fra start. Og det er også det jeg går efter, altså at spille fra start til EM. Om det så bliver som højre kant, venstre kant eller angriber, det ved jeg ikke. Men jeg vil rigtig gerne spille fra start, og det har jeg gjort indtil videre. Så det regner jeg også med, at det er sådan det bliver, fortæller angriberen til D’ BOLD.

Poulsen har tænkt sig at fortsætte i RB Leipzig til næste sæson, hvor målsætningen er oprykning til Bundesligaen. Han har ingen intentioner om at forlade klubben i nuværende situation. Han vil dog godt vise sig frem til U21-EM med Danmark, selvom han ved, at der altid er nogle der holder øje med en.

– Der er selvfølgelig altid nogle der kigger på en, om det er til EM, eller når man spiller i sin klub. Men jeg er glad for hvor jeg er, og jeg har ikke tænkt mig at løbe nogle steder lige foreløbigt, siger Poulsen til dbold.dk, til dagens landsholdssamling.

Poulsen fortæller yderligere at der bliver hentet en ny træner og nye spillere kommer til, for at hjælpe til med at nu klubbens målsætningen for næste sæson, og for at forstærke klubben.

In this article