AaB-talent på græs i Bet25 Ligaen

AaB udlejer den unge angriber Viktor Ahlmann til samarbejdsklubben Vendsyssel FF, der spiller i Bet25 Ligaen.

Alka Superliga-klubben AaB har udlejet det unge angrebstalent Viktor Ahlmann – bror til Jakob Ahlmann – til naboerne fra Vendsyssel FF i Bet25 Ligaen for resten af 2015.

Den 20-årige angriber har 10 kampe for AaB og 32 danske ungdomslandsholdskampe på meritlisten i sin hidtidige karriere. Det næste halve år skal han forsøge at udvikle sit spil på græs i 1. division.

– Det er en fin mulighed for alle tre parter, og beslutningen er for mit vedkommende taget ud fra udsigten til spilletid og for at fremme min egen udvikling. Jeg glæder mig derfor til at spille for Vendsyssel, der har mange rutinerede spillere i truppen, som jeg helt sikkert kan lære noget af, siger Viktor Ahlmann til Vendsyssels hjemmeside og fortsætter:

– Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer og til igen at spille førsteholdsfodbold, men min ambition på den lange bane er stadig at spille Superliga-fodbold i AaB. Så jeg forventer at komme tilbage til AaB med mere erfaring og forhåbentlig masser af mål i støvlerne.

Viktor Ahlmann blev rykket op i AaB’s førsteholdstrup sidste sommer.

In this article