Brøndby-spiller efter FCN-kamp: Vi spillede ikke

Til Brøndby Elite Cup mødte Brøndby IFs U/19-hold FC Nordsjællands. Kampen endte 3-1 til gæsterne, til stor sorg for Vestegnsklubben og dens fans.

Ved kampens slutfløjt kunne man høre jublende nordsjællandske fans, og knap så glade, og ligefrem sure, Brøndby-fans. På trods af, at det, for nogle, blot er en venskabsturnering, er den en forberedelse til den sæson, der følger, ifølge spillerne. Vi har udspurgt den 18-årige midtbanespiller, Amir Al-Ammari fra Brøndby, om hans syn på turneringen, og han er ikke i tvivl om, hvor vigtig turneringen kan være for et hold, der har fået nye spillere til.

– Vi er, som bekendt, blevet rykket op til U/19-holdet, mange af os (i starten af denne sæson, red.), og vi har nu, i turneringen, trænet en del gange sammen, og allerede nu kan vi se, at vi får presset højt sammen, fortæller Amir Al-Ammari til D’ BOLD, og fortsætter:

– Det er en god forberedelse til sæsonen, fastslår den unge midtbanespiller.

Det høje pres så man, ifølge mange fans, ikke meget af, idet kampen endte i et nederlag til gæsterne. Her må Al-Ammari, til sin egen ærgrelse, erklære sig enig.

– I dag spillede vi ikke godt, begynder midtbanespilleren til D’ BOLD, og fortsætter:

– Vi lagde ikke et højt, eller hurtigt nok, pres. De spillede rundt om os, og vi havde også mange boldtab, fortæller spilleren til D’ BOLD.

Al-Ammari fortæller dog, at det ikke nytter noget at sidde fast i dén kamp, men ser fremad til kampen mod HB Køge, der bliver sparket i gang i dag, onsdag, klokken 15:20 på opvisningsbanen – bane 2.

– I morgen skal vi bare være klar fra start af. Vi skal op i højt pres og være klar, fortæller han til D’ BOLD.

– Vi skal bare smadre igennem, fastslår holdets nummer 8.

Det, at Brøndby er værterne for turneringen, føler Al-Ammari lægger et pres på holdet – et pres, der gælder om ikke at skuffe tilskuerne.

– Vi er værterne, så vi har alle spillernes forældre, der kommer og kigger, og bakker os op, fortæller den svenske U/19-landsholdsspiller, og tilføjer, at forældrenes tilstedeværelse gør, at spillerne har noget at bevise overfor dem.

Al-Ammari og U/19-holdet har tabt alle de tre kampe, de, indtil videre, har spillet i turneringen. Den sidste kamp for U/19-holdet bliver mod HB Køge, og er den allersidste kamp i Brøndby Elite Cup 2015.

In this article