DBU går på trænerjagt

 

Efter afgangen af Jess Thorup, som netop er blevet cheftræner i FC Midtjylland, skal DBU nu ud og finde en ny U21-landstræner.

DBU skal ud og erhverve sig en ny træner til U21-landsholdet. Det står klart efter det tidligere i dag kom frem, at Jess Thorup overtager det tomme trænersæde hos mestrene i FC Midtjylland.

DBU har været tilfredse med den nu forhenværende U21-landstræner, men kigger allerede nu efter afløsere.

– Jess har været en rigtig god træner – han har skabt flotte resultater og nyder stor respekt over alt i DBU. Nu skal vi i gang med at finde en god erstatning, der kan fortsætte arbejdet med U21-holdet, siger talentudviklingschef Flemming Berg, som har til opgave at finde Thorups afløser, til dbu.dk og fortsætter:

– Det er afgørende at finde en, der har forståelse for spillestilen på de danske landshold – ‘Den Røde Tråd’ – og samtidig en god forståelse for arbejde med unge spillere, siger han.

Jess Thorup nåede at træne det danske U21-landshold i to år, hvor han som bekendt opnåede kvalifikation til EM, og hvor U21-landsholdet nåede helt frem til semifinalen, hvor de dog måtte se sig slået ud af Sverige.

DBU satser på at have en ny landstræner på plads allerede inden september, hvor de første testkampe frem mod kvalifikationen til U21 EM i 2017 starter.

In this article