Den danske Messi skifter til 1. divisionsklub

20-årige Mikkel Jensen, der i spillestil minder en hel del om Lionel Messi, er vejet og fundet for let i FC. Nordsjælland. Han fortsætter karrieren hos oprykkerne til 1. division, Næstved.

Mikkel Jensen var igennem sin tid som ungdomsspiller et af landets største talenter. Han startede karrieren i Brøndby, men i 2013 skiftede han den blågule trøje ud med FC. Nordsjællands røde. Herefter fulgte to succesfulde år på U19-holdet, hvor den vævre kantspiller tilmed fik sin debut på FC. Nordsjællands Superligahold. Det blev til fire kampe i Superligaen, før den talentfulde venstrebensspiller i jagten på mere spilletid drog til FC Roskilde på en lejeaftale.

Heller ikke i domkirkebyen blev Jensen dog givet mange chancer, og efter fem optrædener hos den midtsjællandske klub, sluttede samarbejdet. I den mellemliggende periode var kantspilleren af flere omgange til prøvetræning i den norske storklub Rosenborg, men i sidste ende var nordmændene ikke interesserede.

I juni måned blev Mikkel Jensen fristillet hos FC. Nordsjælland, og har altså nu, i jagten på fast spilletid, skrevet under med Næstved.

Den tidligere Brøndby- og FC. Nordsjælland-spiller har hele 39 ungdomslandskampe på cv’et.

In this article