Dyrt price tag sat på U/21-stjerne

Hos Werder Bremen står tingene klart: Man vil ikke skille sig af med klubbens eneste dansker, medmindre et svimlende beløb kommer på bordet.

Jannik Vestergaard har vist sig som en vigtig spiller, både på klubplan og på landsholdsplan. Vestergaard tog fra Hoffenheim i vinters, og har siden imponeret alt og alle med den ene gode præstation efter den anden. Den stabile forsvarsspiller er ligeledes anfører på U/21-landsholdet og figurerede i slutrunde-kampene i U/21-EM, hvor man, som bekendt, blev slået ud af svenskerne i semifinalen, de samme, der endte med at løfte trofæet. Werder Bremen vil dog ikke sælge den danske forsvarsspiller, medmindre det perfekte tilbud, som skal være højt prismæssigt, kommer på bordet.

– Det er meningen, at Jannik Vestergaard skal være en af vores ledere på holdet. Hvis vi skal afhænde ham, så skal det være til et beløb, der rabler, fortæller Werder Bremens sportsdirektør, Thomas Eichin, der desuden fortæller, at klubben satser på den unge dansker, og gør klart, at klubben gerne vil beholde U/21-landsholdsanføreren.

Selvom sportsdirektørens førstnævnte udtalelse lidt kan gå i strid med hans udtalelse om, at klubben gerne vil beholde danskeren, er dette imidlertid ikke tilfældet. De vil gerne beholde spilleren, og det ærgrer ham ikke at flere klubber har fået åbnet øjnene op for den unge dansker.

– Jeg vil hellere have gode spillere, der er efterspurgt og måske skal videre på et tidspunkt, end dårligere spillere, der altid vil blive hos os, fortæller Thomas Eichin.

Jannik Vestergaard er, med sine præstationer for U/21-landsholdet, senest i U/21-EM, flere steder blevet belønnet med en plads på turneringens All Star-hold. Klubbens eneste danske forsvarsspiller har indtil videre optrådt 16 gange, hvori han har nettet en enkelt gang, for Werder Bremen, og har kontrakt med klubben indtil slutningen af 2017/18-sæsonen, altså tre sæsoner fra den kommende.

In this article