Enemark: Vi har et stærkt fundament

Brøndby IF besejrede, til Brøndby Elite Cup 2015, ganske komfortabelt svenske Malmö FF. Kampen endte 6-0 i dansk favør. Læs her, hvad Brøndby IF-U/17-spiller Christian Enemark har at sige om kampen.

Brøndby IF havde et rent målorgie på bane 2, i en kamp, der blev sparket i gang, klokken 17.15. Det ene mål, efter det andet, og Malmö FF spillerne kunne ånde lettede op over, at kampen kun endte 6-0, for spørger man tilskuerne, kunne den snildt have endt i større cifre.

En af U/17-spillerne hos Brøndby IF, Christian Enemark, føler, at holdet har haft en komfortabel vej til finalen, hvor de møder FC Nordsjælland, der komfortabelt besejrede svenske Landskrona, i en kamp, der blev spillet på kunstbane 9.

– Jeg synes, at vi har klaret det godt i turneringen, og til den her kamp også, begynder spilleren til D’ BOLD, og fortsætter:

– Vi er nået til finalen, ganske komfortabelt, og ganske sikkert, hvilket skyldes, et meget stærkt fundament, vi har, der ligger i, at vi holder de aftaler, vi lægger, siger spilleren til dbold.dk.

Det stærke fundament er ét af de aspekter i truppen, der er grunden til, at holdet er nået i finalen, ifølge Enemark. Det er dog ikke det eneste, der tæller.

– Harmonien er vigtig, og den synes jeg, at vi har, fastslår spilleren.

Spilleren føler, at holdet er klar til finalen, ligegyldigt hvem de møder.

– Vi tror på os selv, forsikrer spilleren.

U/17-finalen spilles klokken 13:35 på bane 2.

In this article