FCM-spillere: Vi havde viljen

FC Midtjyllands U/15-spillere, efter de har takket de medrejste fans, for deres støtte til kampen. Foto: Omar Nabil Hawwash (dbold.dk)
FC Midtjyllands U/15-spillere, efter de har takket de medrejste fans, for deres støtte til kampen. | Foto: Omar Nabil Hawwash (dbold.dk)

FC Midtjylland besejrede AGF i straffesparkskonkurrencen, efter en intens kamp. Læs hvad FC Midtjyllands målmand Valdemar Birksø, og én af holdets midtbanespillere, Matthæus Andersen, havde at sige efter kampen, hér.

Tirsdag i Brøndby Elite Cup 2015 blev en intens kamp spillet. Her mødte FC Midtjyllands U/15-hold AGFs af samme årgang. Kampen endte i 4-4, og FCM besejrede århusianerne i straffesparkskonkurrencen, til stor glæde for Valdemar Birksø, der glad tænker tilbage på sin sidste redning til straffesparkskonkurrencen, der gav holdet videre avancement til finalen i Brøndby Elite Cup 2015.

– Jeg er super glad for, at vi er gået videre til finalen. Alle løb ned til mig og jublede, fortæller målmanden til D’ BOLD, med henvisning til, at hele holdet løb ned for at juble med målmanden, da han fik den sidste berøring på et AGF-skud.

– Det er super fedt, fortæller en glad Birksø.

Kampens mål blev ligeligt fordelt, og efter en intens kamp, hvor føringen havde svunget, endte kampen i straffesparkskonkurrence. Med tre redninger ud af fem for den midtjyske målmand, og nogle sikre scoringer fra holdkammeraterne, kunne Midtjylland glad takke fansene for deres støtte, og udbryde i jubel. Men spørger man midtbanespilleren Matthæus Andersen, var det ikke en nem kamp. Ifølge Andersen var der én ting FC Midtjylland havde, som AGF ikke havde – viljen.

– Det må havde været viljen, der gjorde os bedre, begynder spilleren til D’ BOLD, kort efter kampen.

– Vi havde mere at skyde med end de havde, og ville det mere end dem, så det må have været dét, der gjorde det, siger den unge midtbanespiller til dbold.dk.

– Efter det første mål blev vi virkelig optimistiske, fik noget blod på tanden, og så kørte det bare, tilføjer han.

FC Midtjylland er videre i finalen, hvor de skal møde Brøndby IF. Kampen spilles på bane 2 klokken 12.00.

In this article