FCN U19-træner: Vi skal være med i toppen igen

Cheftræneren for FC Nordsjællands U19-hold vil have sit hold til at være med i toppen af U19-ligaen igen i næste sæson.

Efter en rigtig flot sæson i fjord, hvor det blev til sølvmedaljer, er FC Nordsjællands U19-hold i fuld gang med forberedelserne frem mod næste sæsons udgave af U19-ligaen.

Her håber nordsjællændernes cheftræner, Morten Karlsen, at holdet igen kan spille med i toppen, trods at have sagt farvel til hele fem bærende spillere, der nu er rykket op i Alka Superliga-truppen.

– Vi er blevet suppleret med en flok sultne spillere fra sidste sæsons U/17, og der er masser af kvalitet, så vi skal være med i toppen igen, siger nordsjælændernes U19-cheftræner Morten Karlsen til klubbens hjemmeside.

Dog har truppen stadigvæk en stærk stamme af spillere fra årgang 97′, der også spillede med på succesholdet i sidste sæson.

– Vi har stadig en stærk stamme af 97-spillere, der fik masser af spilletid i sidste sæson. Dem skal vi fastholde og videreudvikle, og det er selvfølgelig en fordel, at det er andet år, jeg har de spillere. Vi har lært hinanden at kende på alle måder.

FC Nordsjælland U19 vandt i lørdags en træningskamp over Taastrups seniorhold fra Danmarksserien med 3-0. Inden det går løs med U19-ligaen igen d. 15. august mod AaB, har de unge tigre i weekenden et stramt program med kampe i Brøndby Cup, mens man også finpudser formen mod Wigan’s U18-hold og kollegerne fra FCK inden sæsonstart.

In this article