Frankoch ærgerlig over nederlag i debut

Mikkel Frankoch fik i dag debut i NordicBet Ligaen, da hans klub Skive hjemme tabte 0-2 til Vendsyssel.

Skive IK og nyerhvervelsen Mikkel Frankoch tog i dag hul på sæsonen i den næstbedste række, NordicBet Ligaen, hjemme mod Vendsyssel IF.

Her løb jyderne ind i et skuffende nederlag på 0-2, og selvom det gør ondt at tabe, var Frankoch stadig glad efter debuten.

– Det var fedt endelig at få debut og få noget seniorfodbold, hvor man spiller om point. At vi så taber, er selvfølgelig aldrig fedt i sin debut-kamp. Men det er bare op på hesten igen. Der er stadig 32 kampe endnu, siger 19-årige Mikkel Frankoch til D’ BOLD og uddyber, hvad der gik galt i dagens kamp:

– Vi kommer hurtigt bagud og så stiller de sig bare ned, og det får vi ikke brudt op. Vi skaber ikke rigtigt nogen chancer og bliver aldrig rigtigt farlige. I anden halveg – hvis vi gør lidt mere af det, som vi er gode til, så scorer vi også, men vi gør ikke hinanden gode nok i dag, siger Frankoch.

Skive møder i næste runde HB Køge.

In this article